H&M üzletek

Immáron 7 hazai üzletben működik a Zaj Rendszerház által telepített Ecler üzlethangosítási rendszer. Megtisztelő és izgalmas feladat volt a felkérés, amelyet szakértőink örömmel, a körültekintő tervezésre szánt időt nem sajnálva oldottak meg. Az alábbiakban a budapesti West End bevásárlóközpontban telepített, több zónás üzlethangosítási rendszert szeretnénk röviden bemutatni.

 

A telepített rendszer az alábbi eszközökből áll:

– 1 db MIMO88 digitális mátrix
– 2 db HZA4120F sokcsatornás hálózatos 100V erősítő
– 1 db HSA300 egycsatornás 100V erősítő
– 35 db IC8PLC mennyezeti/fali hangszóró
– 35 db IC8PLUTR 100V trafó
– 4 db AUDEO103WH fali hangfal

 

MIMO88-as központ 3 szintű prioritást kezel és a zónákat (női, férfi, gyermek, home osztályok + 2 zóna a bejáratoknál) vezérli. A beépített DSP-k erejének köszönhetően, minden egyes zóna hangszín paramétereit, az akusztikai körülményekhez alkalmazkodva, egyedileg lehet szabályozni. A helyiségek között a hang késéséből adódó problémákat szintén a DSP használatával orvosoltuk. Ennek köszönhetően egységes hangképet halhatunk az üzlet teljes területén.

 

HZA erősítők FlexiPower üzemmódja (az összes csatorna összegzése és 100V vonalként működtetése) biztosítja a megfelelő teljesítményt a különböző méretű zónákban. Minden egyes IC8PLC hangszóró, körülbelül 20 négyzetmétert hangosít be. Az öltözőknél a GIUGIARO által tervezett AUDEO 103WH fali hangszórók működnek.