Corvin Áruház „Event Hall”

Egy koncepciótervet kellett elkészítenünk egy olyan multifunkcionális térről, amely alkalmas konferenciák, gálavacsorák, illetve koncertek rendezésére.

A feladat tulajdonképpen egy üres „doboz” megtöltése volt a speciális technológiák segítségével, amely alkalmassá teszi a helyet különböző események lebonyolítására.  Mind a digital signage rendszer, mind a hang- és fénytechnika szempontjából a legkiválóbb minőségű eszközök lettek betervezve.

A hely multifunkcionalitását az eltolható falak biztosítják, melyek lehetővé teszik a hely gyors átrendezhetőségét, így egy nap alatt akár több eseménynek is helyt adhat a létesítmény.

Hangtechnikai szempontból egy olyan rendszert kellett tervezni, amely a földszinttől a galériáig a funkcióknak megfelelően besugározza az egész területet, így a csúcsminőségű olasz gyártmányú Line-Array rendszerre esett a választásunk.

A színpadi világításnál a legkorszerűbb világítási eszközöket terveztük be, kiegészítve speciális effektgépekkel, úgy mint füstgép, ködgép, valamint a főterem falára szerelt pixel effektekkel.

A Digital Signage rendszer részeként a színpadhoz egy elemekből összeállítható LED falat terveztünk, amely sokrétűen felhasználható, továbbá a külső homlokzatra még kettőt. A termen belül több, nagy méretű kijelzőt is beterveztünk, amelyek alkalmasak reklám célokra is.