Rólunk

A Zaj Rendszerház Kft., Alapítva: 1993.

Cégünk a 90-es években szórakozóhelyek hangosítási és látvány, világítási rendszereinek tervezésével és kivitelezésével, az ezen területekhez tartozó berendezések nagy- és kiskereskedelmével kezdte tevékenységét. Az első néhány évet követően egyre több kultúrához, oktatáshoz köthető, hangosítással, világítással kapcsolatos feladatot oldottunk meg. Művelődési házak hangosítása, színpadi világítások kiépítése, speciális elektro-akusztikai problémák kezelése is belekerült folyamatosan bővülő tevékenységi körünkbe.

A kétezres évek elejétől foglalkozunk az építészethez szorosabban kötődő rendszerek kiépítésével: vezérelt homlokzati díszvilágítások, ipari, üzleti információs, szórakoztató- és háttérhangosítások, bel- és kültéri hangulatvilágítási rendszerek, több monitoros, projektoros, LED-falas megjelenítő rendszerek, és az ezekhez kötődő vezérléstechnika is belekerült repertoárunkba.

Az elért szakmai sikerek lehetővé tették, hogy országhatárainkon kívül, a szomszédos országokban, többek között Romániában, Szlovákiában, Horvátországban is rendszereket telepíthessünk, sőt, aktív tevékenységet folytattunk az Öböl menti országokban is: Kuvaitban, Katarban, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emirátusokon belül Dubaiban, Abu-Dhabiban, Sharjah-ban is terveztünk és kiviteleztünk homlokzat-világítási, hangosítási, hangulatvilágítási rendszereket is.

Mára közel 25 év és sok száz projekt tapasztalatával állunk megbízóink rendelkezésére az általunk csak “építészethez kapcsolódó speciális technológiák” területén, melyek többek között:

  • Színpadi technológiák, világítás, hangosítás, színpadgépészet
  • Szabadtéri színpadok, fedések, elektromos betáplálási rendszerek, kiegészítők
  • Stúdió-technika, akusztika
  • Audio-vizuális rendszerek, digital-signage, LED-falak, kijelzők
  • Konferencia-, prezentáció- és sporttechnológia
  • Homlokzati díszvilágítás, köz- és speciális világítások, világítás-vezérlés
  • Vész- információs- és épülethangosítás, intercom rendszerek
  • Koncert- szórakozóhelyi és mobil hangosítás
  • CCTV, biztonsági, beléptető rendszerek
  • Az ezeket kiszolgáló IT-hálózatok

 

Versenytársainktól megkülönböztet bennünket, hogy tanulva a múltból, saját hibáinkból, sohasem állunk meg, hiszünk a technika fejlődésében, a korszerű rendszer-integrációban, folyamatosan keressük az egyre összetettebb feladatok lehető legegyszerűbb, minél korszerűbb technológia-alapú megoldásait, vállaljuk az ezzel járó, még kevésbé ismert utak kitaposását, hiszen meggyőződésünk, hogy rohanó XXI. századunkban mindig előrefelé van a jó irány!